Facebook Design Expansion

The extraordinary photograph below, is other parts of Facebook West – a new campus headquarters by Frank Gehry article which is arranged within Architecture, highway, Facebook, headquarters and posted at October 13th, 2012 14:30:45 PM by admin.
Facebook West – a new campus headquarters by Frank Gehry: Facebook Design Expansion

Facebook West Will have such a complex environment, and sits in area measuring 420,000 square foot facility. This area will encourage sociability and interaction and looks flow to each other, so these areas won’t be delimitated. This project is intended to create a community and collaborative environment. It will have a modern design and serves as a luxurious community. It will have a flexible plan on the open floor, a group of modern spaces for offices will be provided in the site.

Here is essential data on highway. We have the tops method for highway. Check it out for yourself! You can discover Facebook Design Expansion guide and view the latest Facebook West – a new campus headquarters by Frank Gehry in here.

Back to Facebook West – a new campus headquarters by Frank Gehry

Photo Gallery of the Facebook Design Expansion

Leave a comment for bathroom design